Harriet Vervest


pastedImage kopie
Hellen heeft me daarbij in de goede richting geholpen op een fijne humorvolle manier.
Het is fijn iemand te hebben die er voor je is als je het even alleen niet kunt!
Het is fijn als er iemand even met je meeloopt. Iemand die met aandacht voor jou en je verdriet er voor je is.

Vrouw 31 jaar

Redelijk in de war over mijn gedachtes en gevoelens naar mijzelf en naar anderen toe kwam ik bij Hellen. Ze heeft met mij alles tot aan de kern uitgeplozen. Door luisteren en met het stellen van de juiste vragen, heb ik zo overzicht gekregen over een periode waarvan ik dacht deze allang afgesloten te hebben. Het heeft ertoe geleid dat ik het gesprek opende met mensen waarvan ik dacht dat deze gesprekken allang afgerond waren. Het heeft ervoor gezorgd dat ik nu (een jaar na ons laatste gesprek) nog steeds de tools gebruik die Hellen mij heeft aangeleerd. 
Want het leren is nooit klaar! 
Bedankt Hellen. Door de situatie waar ik in zat en jouw hulp ben ik eindelijk de persoon waarvan ik wist dat die er was maar nooit bij kon