Moeder Danielle en dochter Frederique 10 jaar

Danielle:
Ik heb de periode van begin tot nu erg positief ervaren.
Soms dacht ik even, weer een knutselwerkje, maar ik zag wel dat Frederique steeds opener werd.
De foto van papa is voor haar heel dierbaar geworden, terwijl zij daar nooit naar wilde kijken. Nu staat deze naast haar bed.
Frederique is wat rustiger geworden en ik merk dat ik daar ook van mee profiteer. Ik wil je hartelijk bedanken voor de steun en vertrouwen dat je Frederique en mij hebt gegeven.

Frederique:
Het is fijn want je kunt wel alles kwijt, en je moet niet bang ervoor zijn.
Want het blijft in je buik zitten en dat is niet fijn.
Wat je wil vragen moet je gewoon doen, want ze verteld het niet door, dat mag niet.

Martijn 23 jaar

Op mijn 11e ben ik gediagnostiseerd met ASS (Autisme Spectrum Stoornis). Op mijn 13e kreeg ik persoonlijke begeleiding van Hellen. Zelf merkte ik dat ik regelmatig problemen ondervond op school, met leraren en medescholieren.
Hellen heeft mij veel geleerd over de omgang met anderen, hoe ik een win-win situatie kan creëren en hoe ik mijn emoties het best vorm kan geven.
Als ik nu, op mijn 23
e, terugkijk op de begeleiding die ik heb gehad van Hellen, ben ik haar ten eerste heel dankbaar. Ze heeft me heel erg geholpen met het omgaan met mijn autisme, door me dingen in te laten zien of door me juist wat tegengas te geven. Als ik tegen problemen aan liep, zorgde ze er altijd voor dat ik deze zelf op kon lossen. In problemen met mijn ouders bleef ze zeer persoonlijk, maar heel neutraal.
Daarnaast heeft ze ook een groot aandeel in mijn persoonlijke ontwikkeling gehad. Ik denk met grote regelmaat, dat ik zonder de coaching van Hellen, vaker geworsteld had met mijn problemen en dat ik mij heel anders had ontwikkeld dan dat nu het geval is. Met de persoonlijke manier van begeleiding en zeer professionele benadering van Hellen, ben ik geworden wie ik vandaag de dag ben en daar ben ik zeer tevreden mee.