Bianca

Een jaar geleden kreeg ik van de een op de andere dag te horen dat ik ernstig ziek was. Ik had  kanker en mijn wereld stond op zijn kop. Een jaar verder kon ik gelukkig zeggen dat ik was genezen, maar voor mijn gevoel was ik er nog lang niet. Het was enorm onrustig in mijn hoofd. Ik vond het lastig om me te richten op de dag zelf en de toekomst. Ik mocht weer plannen gaan maken, maar realiseerde me wel dat ik eerst moest zorgen dat alles wat ik had meegemaakt een plek kreeg. Mijn lichaam had me in de steek gelaten en ik was nog niet de vrouw die ik graag wilde zijn. Ik worstelde met veel emoties en kon het lastig accepteren dat ik zowel lichamelijk als mentaal veranderd was. Hellen heeft mij met behulp van EMDR therapie geholpen om alles weer op zijn plek te krijgen. Ik heb mezelf weer teruggevonden en heb vertrouwen in de toekomst 
pastedImage

Gezin met dochter

Hellen heeft onze angstige dochter supergoed geholpen. Voorop stond het belang van onze dochter! Hellen heeft EMDR toegepast en dat heeft haar zo goed geholpen dat ze in zeer korte tijd veranderd is van een klein angstig vogeltje in een rotsvast persoon!