top of page
HEADER OVER MIJ 2022.jpg
8286_HT LOGO RGB.png

Over mij (vervolg):

In 2004 studeerde ik af in ontwikkelingspedagogiek. Ik opende mijn praktijk, en richtte mij in het begin vooral op gezinnen in de rouw. Nadat ik ruime ervaring had opgedaan begon het toch weer te kriebelen om verder te studeren. Ik volgde de opleiding tot contextueel therapeut en studeerde daarvoor af in 2012 (beide studies waren 4-jarig). 

Alle andere specialisaties en methodieken zijn in nascholing, in kortere opleidingen geleerd. 

 

Naast studeren heb ik ook veel mogen leren door mijn eigen ervaringen. Mijn vader stierf toen ik 6 was, en pas toen ik de 40 voorbij was werd de conclusie getrokken dat ik PTSS had. Niet alleen had ik trauma wat te maken had met de dood van mijn vader, ook later in mijn leven heb ik te maken gehad met ingrijpende gebeurtenissen. Ik heb zelf ook een EMDR-traject gehad wat mij heel erg goed geholpen heeft.

Ook mijn drie kinderen maakten mee dat hun vader stierf. Als ouder van een gezin in rouw weet ik hoeveel zorgen je je dan kan maken over hun welzijn. En hoe belangrijk het dan is dat anderen met je meekijken.

 

Het is mijn missie om zoveel mogelijk kinderen, jongeren en hun ouder(-s) te behandelen voor het trauma, zodat zij zich daarna weer volledig kunnen ontwikkelen.

bottom of page